Over van Dal Installaties

Van dal installaties BV uit Diessen is een installatiebedrijf dat zich richt op onderhoud en service van installaties in woningen en bedrijfspanden in Hilvarenbeek en omgeving. Naast het ontwerpen,- verkopen, installeren en onderhouden van gas, - water en sanitaire installaties, zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie. Door het gebruik van duurzame energie systeem is het mogelijk om GRATIS ENERGIE te generen.

Geschiedenis

Van dal installaties is een begrip in de regio Hilvarenbeek en omstreken. Harrie van Dal startte in 1965 een loodgieters bedrijf dat in Diessen en omgeving het waterleiding en riool systeem aanlegde. Zoon Koen van Dal nam het bedrijf in 1999 over en huisvestigde zich op de huidige locatie Beekseweg 12 te Diessen. Naast loodgieterwerkzaamheden centrale verwarming en ambachtelijk zinkwerk ging het bedrijf zich specialiseren duurzame energie.

Medewerkers

Om de kwaliteit en service te kunnen handhaven heeft van dal installaties 2 administratief medewerksters en 7 installateurs in dienst. Collega's die samen al jaren garant staan voor de kwaliteit en service van het bedrijf.

Service

Van dal installaties heeft een eigen servicedienst. Zo kunnen de klanten altijd op ons rekenen. Met de juiste kennis worden storingen vakkundig en accuraat in overleg met de klant opgelost. Ten alle tijden leveren wij kwaliteit en service.

Onderhoud

Goed voorbereid de winter in. Het is belangrijk dat uw cv-installatie regelmatig gecontroleerd wordt op afstelling en vervuiling. Het toestel wordt immers 24 uur per dag gebruikt. Dit komt doordat de meeste cv-toestellen een warmwater voorziening hebben een (doorstroomtoestel). Zo voorkomt u bij een jaarlijks controle niet alleen het gevaar op koolmonoxide vergiftiging maar haalt U het beste rendement uit U cv-toestel.

Onze diensten en producten

Lid van Techniek Nederland logo
De specialist in warmtepompen
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland