Cv-ketel onderhoud

De cv-ketel is onmisbaar in de meeste huishoudens. Hij levert warm water en verwarming. Daarom is het belangrijk dat hij goed blijft functioneren. Goed onderhoud aan de cv-ketel is daarbij noodzakelijk. Wij raden het daarom aan om jaarlijks of halfjaarlijks Cv-ketel onderhoud uit te laten voeren. Van Dal Installaties is daar de geschikte vakman voor. Benieuwd naar onze service? Op deze pagina vertellen wij u daar graag meer over.Cv-ketel onderhoud uitvoeren door Van Dal Installaties

Cv-ketels worden het hele jaar door gebruikt. Of het nu zomer of winter is; warm water is altijd nodig in een huishouden. Veel huiseigenaren laten daarom hun cv-ketel jaarlijks onderhouden om slijtage en problemen te verhelpen. Goed cv-ketel onderhoud ligt in de handen van professionals. Onze monteurs inspecteren de cv-ketel, bekijken punten die opvallen en lossen mogelijke problemen die zij zien direct op. Goed cv-ketel onderhoud verlengt de levensduur van uw ketel. Vergelijk het met de APK van uw auto. Ook dat is noodzakelijk om goed en veilig te kunnen blijven rijden. Brandverzekeringen stellen een voorwaarden dat de cv-installatie elk jaar wordt nagekeken door een erkend gecertifieerd bedrijf.

Goed om te weten: Onze monteurs komen voor een vast tarief langs voor het onderhoud aan uw cv-ketel, dus u weet altijd wat u kwijt bent per uur of per onderhoudsbeurt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wat is de beste cv-ketel?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de beste cv-ketel voor een woning is. Ons antwoord daarop is kort: dat hangt erg af van de woning en de bewoners zelf. Er zit aardig wat verschil in cv-ketels. Zeker de modernere ketels zijn uitgebreider en ook een stuk milieuvriendelijker dan de oudere modellen. Per merk worden er regelmatig vernieuwingen doorgevoerd of aanpassingen gedaan. De beste cv-ketel bestaat dus eigenlijk niet. Wel kunnen wij u helpen om de beste cv-ketel voor uw woning en gezinssituatie te kiezen. Op die manier helpen wij u met onderhoud én advies.  

Ook in te schakelen bij storingen

Een cv-ketel is een stukje technologie. En ook technologie kan weleens kapotgaan. Geen zorgen. Onze ervaren monteurs zijn ook in te schakelen om mankementen aan uw cv-ketel op te lossen. Kunt u bijvoorbeeld door een storing niet meer douchen met warm water? Aarzel dan niet en schakel direct onze service in. Wij zijn bekend met de meest voorkomende merken cv-ketels zoals Nefit, ATAG, Viessmann, AWB en Daalderop. Toch geldt ook voor storingen: voorkomen is beter dan genezen. Zorg dus dat de cv-ketel van tijd tot tijd goed onderhouden wordt.

Gebruikmaken van onze service

Wij zijn uw partner voor betrouwbaar, professioneel onderhoud en reparaties aan de cv-ketel. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe monteur of advies bij het kopen van een nieuwe ketel bent u bij ons op de goede plek. Heeft u nog vragen over onze service? Neem dan altijd even contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor de lange termijn kunnen wij een cv-onderhoud afspraak voor u inplannen. In samenspraak met u komen wij dan eens in het jaar of twee jaar langs om uw cv-ketel onderhoud uit te voeren.

Advies op maat

Iedere situatie is anders, dat begrijpen we bij Van Dal Installaties maar al te goed. Daarom komen onze specialisten graag bij u langs om de situatie ter plaatse te analyseren. We denken met u mee over een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Voor advies op maat kunt u altijd bij ons terecht. Van Dal is lokaal actief in de regio Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek. We horen graag van u!
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland