Loodgieter in Diessen

Woont u in Diessen of omgeving en zoekt u een betrouwbare loodgieter? Van Dal Installaties is al tientallen jaren een vertrouwd adres op dit gebied. Wij hebben onze vakkundigheid al vele malen bewezen, zowel boven- als onder de grond. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van gas-, water- en sanitaire installaties. Uiteraard staan wij ook voor u klaar bij lekkages en andere acute problemen.

Als u op zoek bent naar een loodgieter, wilt u uiteraard kunnen vertrouwen op het vakmanschap van dit bedrijf. Hierover hoeft u bij Van Dal Installaties geen enkele twijfel te hebben. Wij zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd op dit gebied. Het bedrijf is in 1965 opgericht door Harrie van Dal. Inmiddels heeft zoon Koen niet alleen het bedrijf, maar ook de uitstekende vakkennis overgenomen! Een team van 7 installateurs en 2 administratief medewerksters staan al jaren garant staan voor de tijdloze kwaliteit en service van het bedrijf.Het meest bekende loodgietersbedrijf van Diessen

We overdrijven niet als we aangeven dat wij het meest bekende loodgietersbedrijf van Diessen zijn. Iedere inwoner van deze plaats in de gemeente Hilvarenbeek maakt gebruik van onze voorzieningen! Van Dal Installaties is immers het bedrijf dat het waterleiding- en riool systeem in Diessen en omgeving heeft aangelegd. Voor veel mensen zijn we een begrip in deze plaats.

De loodgieterswerkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten

Ook nu kunt u iedere dag weer vertrouwen op het vakmanschap van Van Dal Installaties. We zijn gespecialiseerd in loodgieterswerk in de meest brede zin van het woord. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het authentieke loodgieterswerk zoals het aanleggen, het onderhouden en het repareren van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en de riolering.

De loodgieterswerkzaamheden omvatten tegenwoordig veel meer dan de bovengenoemde werkzaamheden. U kunt ook bij ons terecht voor werkzaamheden aan duurzame energievoorzieningen, installaties voor klimaatbeheersing en stofzuiger installaties. We worden tegenwoordig gezien als dé specialist in warmtepompen.

Met spoed een loodgieter
in Diessen nodig?

Uiteraard kunt u vertrouwen op onze vakkennis als u met spoed een loodgieter in Diessen of wijde omgeving nodig heeft. Dit kunt u uiteraard doen bij acute lekkageproblemen maar ook als u in de problemen bent gekomen omdat één van de door ons gemonteerde installaties een storing heeft. Uiteraard staan we in dat geval voor u klaar om u te helpen.

Maatwerkadvies door onze loodgieters

Bent u van plan om een nieuwe installatie aan te schaffen of heeft u vragen of problemen waarbij een van onze loodgieters u kan helpen? Neem dat gerust vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard denken we graag met u mee over wat voor u het beste alternatief is. Schroom niet om gebruik te maken van onze ervaring en deskundigheid in loodgieterswerk! Onze loodgieters helpen u graag verder. We nemen zowel particuliere- als professionele klanten aan in regio Diessen, Baarschot, Biest-Houtakker, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek.
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland