Totaal Installatie

De verschillende disciplines binnen de installatiebranche zijn niet los van elkaar te zien. Centrale verwarmingsinstallaties, gas water, sanitair en elektrotechnische installaties gaan al langer hand in hand.

Met de samenwerking van Divo Duurzaam en Van Dal Installaties kunnen we de totale technische installatie leveren en installeren. Divo Duurzaam en Van Dal Installaties staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Van Dal Installaties

Van Dal Installaties is een vakkundig installatiebedrijf. Naast loodgieterswerkzaamheden, centrale verwarming en ambachtelijk zinkwerk is Van Dal Installaties gespecialiseerd in duurzame energie.

Warmtepompen

Warmtepompen

Een warmtepomp zorgt voor de winning van warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Ook kunt u zelfs met een warmtepomp koelen als u dit wenst.

Wtw-Unit

Een warmte terugwin-unit is een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De warmte van de afgezogen lucht wordt via de warmtewisselaar in de WTW-unit overgedragen aan de binnenkomende verse buitenlucht.

Zonneboiler

Een zonneboiler geeft meer comfort en een lagere energierekening doordat u uw warme water voor verwarmt door middel van de zon.

Vloerverwarming

Met vloerverwarming zijn uw ruimtes te verwarmen met een lage temperatuur. Dit is ideaal voor het verwarmen door middel van een warmtepomp.

Divo Duurzaam

Divo Duurzaam is een jong en innovatief bedrijf wat zich richt op duurzame oplossingen in de elektrotechniek. Als u uw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen, dan bent u bij Divo Duurzaam op het juiste adres.

Smart Home

Met een Smart Home maakt u van uw woning een slimme woning. Hierdoor wordt uw woonomgeving veiliger, comfortabeler en energiezuiniger.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten.

LED Techniek

Met LED verlichting bespaart u aanzienlijk veel geld op uw energierekening. LED techniek werkt niet alleen besparen, maar kan ook de gewenste sfeer creëren.

Laadstations

Met een laadstation kunt u uw elektrische auto snel en veilig opladen. Divo Duurzaam installeert laadstations voor bedrijven en particulieren.

Voordelen van totaal installatie

Wanneer uw huis kaal wordt opgeleverd, is het aanleggen van leidingwerk en de verwarming één van de eerste stappen om uw woning leefbaar te maken. Bij zo’n installatie wilt u natuurlijk dat alles meteen naar behoren werkt en dat ook nog een lange tijd blijft doen. Daarnaast is het belangrijk om met duurzaam toekomstperspectief te kijken naar uw woning. Een belangrijke stap in duurzame woning is het installeren van LED verlichting, Smart Home en Zonnepanelen. Zonnepanelen en LED verlichting zijn een grote stap richting een duurzame woning. Een Smart Home Systeem maakt uw woon en/of werkomgeving veiliger, comfortabeler en energiezuiniger. Een Smart Home Systeem maakt van uw woning een slimme woning. Hierdoor is uw woning klaar voor de toekomst.

Installatie en advies

Van Dal Installaties staat graag voor u klaar als u van plan bent om een totaal installatie aan te schaffen of te installeren. Niet alleen kunt u met een gerust hart de installatie aan ons overlaten, wij adviseren u ook graag bij uw aankoop. Op die manier weet u zeker dat deze duurzame stap de juiste is. Ook als u verder nog vragen heeft, kunt u altijd via het contactformulier op onze website bij ons terecht.

Verwarming
Van Dal Installaties heeft diverse "topmerken" en wel NEFIT, ATAG, AWB en Daalderop.
Duurzame energie
Door te investeren in duurzame energie kunt u een positieve invloed uitoefenen op uw energieverbruik.
Sanitair
Om u van het juiste sanitair advies te kunnen voorzien, staan we graag voor u klaar!
Ambachtelijk
Voor ambachtelijk en/of technisch vakmanschap hebben wij de juiste mensen in huis.
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland