Warmtepomp verwarming

Verwarming door een warmtepomp is een moderne en milieuvriendelijke manier om allerlei producten te verwarmen. Speelt u al langer met de gedachte om uw de verwarming van uw woning, zwembad of bedrijf op een milieubewuste en vooral duurzame manier uit te voeren? Dan bent u bij Van Dal Installaties aan het juiste adres. Hieronder leest u meer over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. Met verwarming door een warmtepomp draagt u bij aan een betere toekomst en een gezond milieu. Zeker als u nagaat dat er plannen zijn om Nederlandse woningen tussen nu en 2050 volledig van het aardgas af te koppelen.

De specialist in warmtepompen

De werking van verwarming door een warmtepomp

Een warmtepomp is een vrij eenvoudige manier van verwarming. Stelt u zich een soort radiator voor die u ook achter een koelkast aantreft. Door allerlei buizen loopt het water dat, afhankelijk van de energiebron, opgewarmd wordt. Deze energiebronnen kunnen lucht zijn (door middel van een ventilator die de buitenlucht opzuigt) of water (door het opwarmen van bijvoorbeeld grondwater). Het water of de lucht zetten de warmte om in energie die deels ook de cv-ketel kan verwarmen. Naast een cv-ketel is het tegenwoordig ook mogelijk om een zwembad te verwarmen met behulp van een warmtepomp.

Kan ik warmte opslaan met een warmtepomp voor verwarming?

Technologie staat nooit stil en inmiddels zijn er diverse manieren waarop het op een milieuvriendelijke en duurzame manier mogelijk is om verwarming door een warmtepomp te voorzien. Daarnaast is er ook verwarming die opgewekt wordt door zonnepanelen. Een warmtepomp kan de warmte die hiermee wordt opgewekt voor langere tijd op te slaan. Hiervoor schakelt de warmtepomp over op een extra vat dat zorgt voor de opwarming van het water. Dit water ligt, opgewarmd en wel, in een soort vat en kan ten alle tijden gebruikt worden in het huishouden, bedrijf of bijvoorbeeld sportvereniging.

Alle voordelen op een rijtje

Wanneer u kiest voor een verwarming van uw woning door een warmtepomp, krijgt u daar een belangrijk aantal voordelen voor terug.

  • De woning zal minder CO2-uitstoot hebben.
  • Een warmtepomp kan, zeker met het oog op de toekomst, bijdragen aan een waardevermeerdering van de woning.
  • Het is mogelijk om subsidies voor een warmtepomp aan te vragen.
  • Warmtepompen blijven warmte circuleren. Hierdoor blijft uw woning, kantoor of zelfs zwembad op een constante temperatuur.

Interesse?
Neem contact op

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Gebruikmaken van onze diensten

Heeft u interesse om een warmtepomp in te zetten voor de verwarming van uw woning, zwembad of bijvoorbeeld kantine. Verwarming door een warmtepomp is op vele manieren mogelijk. Het vergt vaak een minimale aanpassing op uw centrale verwarming. Schakel bij de installatie wel altijd een professional in. Het is namelijk belangrijk dat het aanleggen van een warmtepomp op de juiste manier gebeurt. Heeft u interesse in de diensten van Van Dal Installaties? U kunt op een eenvoudige manier gebruikmaken van onze diensten door vandaag nog contact op te nemen met Van Dal Installaties.

De specialist in uw regio

Op zoek naar een specialist op het gebied van installaties in de regio Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek? Dan bent u bij Van Dal Installaties aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag bij u langs voor advies op maat. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit en een prettige service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland