Warmtepomp ketel

Steeds minder woningen zijn op gas aangesloten en veel eigenaren kiezen ervoor om voor een warmtepomp te kiezen. Maar wist u ook dat u een warmtepomp kunt combineren met de cv-ketel? Deze hybride variant levert u voldoende warmte op een meer milieuvriendelijke manier op en is een antwoord op het gebruik van fossiele brandstoffen. Slechts met minieme aanpassingen kunt u zelf ook een warmtepomp aangesloten op de ketel in uw woning hebben. Benieuwd naar de werking van dit systeem en wilt u weten of een warmtepomp met ketel ook iets is voor in uw woning? Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en installatie van een warmtepomp voor uw cv-ketel door Van Dal Installaties uit Diessen.

De specialist in warmtepompen

Warmtepomp ketel combineren

De warmtepomp aan uw cv-ketel (ook wel een hybride warmtepomp genoemd) is dus een budgetvriendelijke en evenzeer milieuvriendelijke toepassing. Hoe dit precies werkt? Hybride warmtepompen zijn vaak warmtepompen die door middel van de buitenlucht het huis verwarmen. Slechts wanneer het extreem koud is buiten, wordt de cv-ketel ingeschakeld. Een warmtepomp en ketel combineren is mogelijk in vrijwel ieder type woning. U kunt dan ook in zeer korte termijn een behoorlijke besparing op het gebruik van aardgas realiseren.

Warmtepomp en ketel installeren

Een warmtepomp met uw cv-ketel combineren is een klusje dat een erkend installateur al snel in een dag geregeld kan hebben. Een warmtepomp die op de ketel wordt aangesloten, kan direct gebruikt worden. Een hybride warmtepomp wordt doorgaans naast de bestaande cv-ketel geplaatst en op dit systeem aangesloten, waarvan alleen het gedeelte van de warmtepomp wordt aangesloten. Wanneer u de installatie laat uitvoeren door een erkend installatiebedrijf weet u bovendien zeker dat u goed zit.

Verschillende types

Naast het verwarmen van uw woning, bestaat er ook de mogelijkheid om een warmtepomp in te schakelen om tap- en badwater op te warmen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden en opties voor het toepassen van duurzame(re) verwarming van uw woning of water. Afhankelijk van het type warmtepomp kunt u bovendien gebruik maken van verschillende subsidies. De overheid kan een bepaald bedrag aan aanschafkosten teruggeven. De installateur kan je hierover informeren, maar ook kun je terecht op de websites van de Rijksoverheid.

Interesse?
Neem contact op

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Schakel een professional in

Uiteraard is het verstandig om een warmtepomp, al dan wel of niet hybride, nooit zelf te installeren. Hoewel het een klusje is dat niet veel tijd in beslag neemt, is het wel belangrijk dat dit goed gebeurt. Schakel daarom een erkend installatiebedrijf in. Van Dal Installaties is een bedrijf dat u helpt bij het maken van uw keuze en meedenkt over de mogelijkheden. Na de installatie, die doorgaans niet langer dan een dag duurt, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor informatie en het onderhoud van uw warmtepomp. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met Van Dal Installaties uit Diessen. Mogelijk kunnen wij iets voor u betekenen.

Advies op maat

Iedere situatie is anders, dat begrijpen we bij Van Dal Installaties maar al te goed. Daarom komen onze specialisten graag bij u langs om de situatie ter plaatse te analyseren. We denken met u mee over een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Voor advies op maat kunt u altijd bij ons terecht. Van Dal is lokaal actief in de regio Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek. We horen graag van u!
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland