Vloerverwarming laminaat

U wilt uw huis voorzien van vloerverwarming, kan dit ook in combinatie met uw bestaande laminaatvloer? Of heeft u nog helemaal geen vloer gelegd en wilt u graag weten over vloerverwarming en laminaat goed samengaan? Van Dal Installaties is een vakkundig installatiebedrijf in Diessen en is uw ideale partner voor het aanleggen van uw vloerverwarming onder uw laminaat. Dankzij onze specialisatie op een aantal specifieke gebieden kunnen we ons onderscheiden door het leveren van een perfecte kwaliteit in combinatie met een prima service. Voor uw vraagstuk over het combineren van vloerverwarming met laminaat bent u bij ons op het juiste adres.


Vloerverwarming laminaat
door Van Dal Installaties

U vraagt zich af uw vloerverwarming en laminaat een goede combinatie is. Een logische vraag, want niet ieder type vloer haalt dezelfde resultaten. Dit heeft vooral te maken met de isolatiewaarde van de vloer. Over het algemeen geldt dat een dikkere vloer minder goed werkt met vloerverwarming, omdat het lastiger is om de warmte door de vloer heen te krijgen. Een laminaatvloer is vrij dun en u bent dan ook geneigd te denken dat het een perfecte match is voor uw vloerverwarming. Toch is dit niet helemaal waar. Want de vloer zelf is misschien dun en dus geschikt voor vloerverwarming, het isolatiemateriaal dat vaak onder de vloer wordt gelegd is dat niet. Gelukkig kan Van Dal Installaties u helpen bij het kiezen van de juiste materialen om een optimale samenwerking tussen uw vloerverwarming en laminaat te garanderen.

Geniet van een warme vloer

Bij het installeren van uw vloerverwarming houden wij uiteraard ook rekening met de keuze voor de bovenliggende vloer. Wilt u graag laminaat over uw vloerverwarming leggen, dan kunt u dit met ons bespreken. Dankzij onze ruime ervaring in het vak weten we precies welke combinaties wel en niet werken. Zo kunnen we u adviseren over het combineren van extra dun laminaat met uw vloerverwarming. We zijn dan geen vloerleggers, maar we begrijpen wel dat onze verantwoordelijkheid ligt in het adviseren van onze klanten. Door een goede vloerverwarming met gebrekkig laminaat te combineren haalt u niet het maximale uit uw verwarmingsinstallatie, en dat is wat ons betreft geen optie. Bij Van Dal bent u verzekerd van de beste service en resultaten.

Interesse?
Neem contact op

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u meer informatie over het combineren van vloerverwarming met laminaat, of wilt u Van Dal Installaties graag inschakelen om ook uw vloerverwarming te installeren? U kunt ons voor informatie en advies bereiken op kantooruren, neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar met een snelle service!

Van Dal Installaties levert maatwerk

Bent u van plan om een nieuwe installatie aan te schaffen of heeft u onze hulp of advies nodig voor problemen met of vragen over uw bestaande installatie? De specialisten van Van Dal Installaties staan voor u klaar. Wij zijn actief in Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek. U bent bij ons verzekerd van hoge kwaliteit maatwerk en een persoonlijke benadering. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en service.
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland