Vloerverwarming infrezen

Wanneer u uw bestaande vloer van vloerverwarming wilt voorzien heeft u de mogelijkheid om deze in te frezen. Vloerverwarming infrezen is mogelijk bij verschillende soorten vloeren, maar wordt bij voorkeur uitgevoerd bij cementdek- en anhydrietvloeren. Bij hardere materialen, zoals een betonvloer, is het infrezen van vloerverwarming wel mogelijk, maar zijn zwaardere machines nodig. Ook bij nieuwbouw kunnen wij uw vloerverwarming infrezen als een opbouwvloer niet mogelijk is. Bij Van Dal Installaties in Diessen hebben wij veel ervaring met het aanleggen en onderhouden van vloerverwarmingssystemen. Wij houden ons al vele jaren bezig met verschillende diensten die te maken hebben met het verwarmen van gebouwen in alle soorten en maten.Laat uw vloerverwarming infrezen

Een vloerverwarming frezen vraagt om speciaal gereedschap dat is ontworpen om deze taak uit voeren. Daarnaast is ook de juiste kennis en ervaring nodig om het gereedschap te gebruiken. Voordat het zover is, wilt u eerst een professioneel advies om de mogelijkheden te bespreken. Om deze redenen laat u uw vloerverwarming infrezen door Van Dal Installaties. Wij voorzien u van advies op maat en bespreken samen met u welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie. Wanneer we besloten hebben om over te gaan op het frezen van uw vloer, pakken wij dit professioneel aan. Met onze krachtige machines frezen wij uw vloerverwarming stofvrij in. Na de installatie kunt u de vloer direct afwerken of laten afwerken.

De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming is onzichtbaar, in tegenstelling tot de traditionele radiatoren die tegen de muur staan of hangen. Dat maakt een vloerverwarming ideaal voor strakke en minimalistische interieurs. Doordat de vloerverwarming de hele oppervlakte van de vloer beslaat, voelt u de warmte van de verwarming overal in de kamer. Bovendien ontstaan er geen warmere of koudere zones in uw kamer, de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Een huis met vloerverwarming is bovendien energiezuinig, want water in een vloerverwarming hoeft maar tot 50° C opgewarmd te worden, terwijl het water in radiatoren tot 90° C verwarmd moet worden. Een vloerverwarming verdient zich in een periode van gemiddeld tien tot vijftien jaar weer terug.

Interesse?
Neem contact op

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Bespreek uw mogelijkheden

Vloerverwarming infrezen in Diessen gaat snel en stofvrij met de moderne technieken van Van Dal Installaties. Heeft u interesse in onze diensten, of heeft u vragen over uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken uw situatie en voorzien u van professioneel advies. Kiest u voor de diensten van Van Dal Installaties, dan kiest u voor kwaliteit en een professionele aanpak.

Van Dal Installaties levert maatwerk

Bent u van plan om een nieuwe installatie aan te schaffen of heeft u onze hulp of advies nodig voor problemen met of vragen over uw bestaande installatie? De specialisten van Van Dal Installaties staan voor u klaar. Wij zijn actief in Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek. U bent bij ons verzekerd van hoge kwaliteit maatwerk en een persoonlijke benadering. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en service.
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland