Vloerverwarming badkamer

Wilt u graag vloerverwarming in de badkamer en bent u op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf in Diessen voor het aanleggen hiervan? Dan bent u bij Van Dal Installaties aan het juiste adres. Dankzij onze specialisatie op een aantal specifieke gebieden kunnen we ons onderscheiden door perfecte kwaliteit te leveren in combinatie met een prima service. Een van deze specialisaties is het aanleggen en onderhouden van vloerverwarming in de badkamer. Steeds meer mensen laten hun woning verwarmen middels vloerverwarming en de badkamer is bij uitstek een geschikte ruimte om vloerverwarming aan te leggen.

 

De specialist in warmtepompen

Voordelen van vloerverwarming badkamer

Vloerverwarming in de badkamer heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele verwarming bestaande uit radiatoren. De warmte komt van onderen, waardoor de ruimte gelijkmatig en efficiƫnt verwarmd wordt. Door de vloerverwarming in de badkamer zijn de tegels altijd lekker warm, ideaal als u net gedoucht heeft en op uw blote voeten door de badkamer loopt. Vloerverwarming verbruikt minder energie dan verwarming via een radiator, maar heeft meer tijd nodig om op temperatuur te komen.

Installatie door Van Dal

Van Dal Installaties legt de vloerverwarming in uw badkamer snel en gemakkelijk aan op basis van maatwerk. Helaas is het openbreken van de vloer wel een vereiste om vloerverwarming in de badkamer aan te kunnen leggen. In het geval van nieuwbouw is dit uiteraard niet het geval, we leggen de vloerverwarming dan in de badkamer voordat de vloer geplaatst wordt. Wilt u vloerverwarming in uw bestaande badkamer? Dan moet de vloer gefreesd worden om de leidingen van de vloerverwarming aan te kunnen leggen. We bekijken dit per situatie om te bepalen welke aanpak het beste is. Uiteraard staan we u bij met professioneel advies.

Interesse?
Neem contact op

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Last van koude voeten in de badkamer?

Met vloerverwarming in de badkamer zijn koude voeten na het douchen verleden tijd. Even naar de wc of tandenpoetsen voor het slapengaan? Stap in bed met warme voeten dankzij de moderne vloerverwarming van Van Dal Installaties. Heeft u al vloerverwarming in de badkamer liggen, maar moet er onderhoud gepleegd worden? U kunt ook voor onderhoudswerkzaamheden terecht bij ons. We zijn gevestigd in Diessen, maar werken in de wijde omgeving. Interesse in onze diensten, of wilt u graag meer weten over vloerverwarming in de badkamer? Neem dan gerust contact met ons op, we horen graag van u!

Advies op maat

Iedere situatie is anders, dat begrijpen we bij Van Dal Installaties maar al te goed. Daarom komen onze specialisten graag bij u langs om de situatie ter plaatse te analyseren. We denken met u mee over een passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Voor advies op maat kunt u altijd bij ons terecht. Van Dal is lokaal actief in de regio Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek. We horen graag van u!
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland