Noppenplaat vloerverwarming

Een belangrijk onderdeel van uw vloerverwarmingsinstallatie is de noppenplaat die uw vloerverwarming structuur en ondersteuning geeft. De noppenplaat vormt de basis van uw vloerverwarming, dankzij een structuur die ruimte biedt om de buizen van uw vloer volledig op maat in te richten. Naast het aanbrengen van structuur en het ondersteunen van de verwarminsgbuizen is een noppenplaat ook een kei in het isoleren van de warmte die vrijkomt. Hiervoor zijn speciale types noppenplaten die zijn voorzien van extra isolerende eigenschappen. Van Dal Installaties in Giessen is uw expert op het gebied van installaties en montage van verwarmingssystemen. We adviseren u graag over uw mogelijkheden.


Noppenplaat vloerverwarming door
Van Dal Installaties

Tijdens de installatie van uw vloerverwarming speelt de noppenplaat een belangrijke rol. We gebruiken deze platen om de buizen van uw vloerverwarming over de oppervlakte te geleiden. De noppenplaten die Van Dal Installaties gebruikt tijdens de installatie van uw vloerverwarming bestaat uit materialen van de hoogste kwaliteit. Dit maakt de installatie voor ons prettiger en het resultaat voor u vele malen beter. Een goede noppenplaat is stevig, zodat de buizen goed verankerd onder uw vloer komen te liggen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunnen we uw installatie ook voorzien van speciale isolerende noppenplaten. Deze zijn wel dikker dan standaard noppenplaten. In de meeste gevallen is dat geen probleem, maar in specifieke gevallen kan dit wel een limiterende factor zijn. Onze installateurs nemen de mogelijkheden vooraf met u door en houden hier dan uiteraard rekening mee.

De voordelen van onze service

Om de vloer te verwarmen is er sprake van twee verschillende energiebronnen: vloerverwarming op basis van warm water en op basis van elektriciteit en infrarood. In het geval van warm water wordt de verwarming gewoon op de cv-installatie aangesloten. Hierbij moet wel een verdeler worden aangesloten, zodat de temperatuur niet verder stijgt dan 45 graden Celsius. Elektrische vloerverwarming kan worden aangelegd in de vorm van matten, kabels of geleidende folie. Net als bij water bestaat er de mogelijkheid om de elektrische variant aan te sluiten op de radiatoren. Ook kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming als hoofdverwarming aan te leggen.

Interesse?
Neem contact op

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Neem contact met ons op

Wilt u een noppenplaat voor uw vloerverwarming laten aanbrengen door Van Dal Installaties? Of kunnen wij de volledige installatie van uw verwarming voor onze rekening nemen? Bij Van Dal Installaties in Diessen kiest voor vakmanschap en kwaliteit. Neem contact met ons op een afspraak te maken. We bekijken de mogelijkheden en adviseren u over de beste aanpak.

De beste service door Van Dal Installaties

Voor de beste service op het gebied van installaties in woningen en bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd op een aantal specifieke gebieden, zoals warmtepompen en cv-installaties. Wij onderscheiden ons door perfecte kwaliteit en de beste service te leveren. Wij denken graag met u mee over een oplossing voor uw situatie en voorzien u van professioneel advies. Wij zijn onder andere actief in Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Noppenplaat vloerverwarming door Van Dal Installaties
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland