Droogbouw vloerverwarming

Bij het aanleggen van vloerverwarming wordt vaak gebruik gemaakt van natte producten die over het systeem gegoten worden. Dit garandeert een strak resultaat en dat is bij de aanleg van vloerverwarming van cruciaal belang. Met droogbouw vloerverwarming worden natte producten vermeden door gebruik te maken van alternatieve materialen en technieken. Van Dal Installaties uit Diessen kan u helpen bij het installeren van uw droogbouw vloerverwarming. Met ruime ervaring op het gebied van verwarmingsinstallaties zijn wij de geschikte partner voor al uw verwarming gerelateerde vraagstukken.


Installeren droogbouw vloerverwarming

De natte producten die bij traditionele installatie van vloerverwarming gebruikt worden, brengen een aantal nadelen met zich mee in sommige situaties. Een laag cement of beton heeft namelijk een behoorlijk gewicht en het kan voorkomen dat uw constructie dit gewicht niet kan dragen. Bij droogbouw vloerverwarming wordt gebruik gemaakt van alternatieve materialen die veel lichter zijn dan deze natte producten. Bovendien is een droogbouw vloerverwarming sneller te gebruiken, omdat er geen sprake is van droogtijden. Tijdens het gebruik van een droogbouw vloerverwarming is de snelle warmte responstijd goed merkbaar. Naast al deze voordelen heeft dit type vloerverwarming nog een voordeel. De droogbouw vloerverwarming is minder hoog dan normale vloerverwarming, dankzij een lage opbouwhoogte.

Professionele installatie

Van Dal Installaties heeft ruime ervaring met het installeren van normale en droogbouw vloerverwarming. Als vakkundig installatiebedrijf in Diessen zijn wij verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van de verwarmingsinstallaties in woningen bedrijfspanden in de regio. Met Van Dal Installaties kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. We denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie. We adviseren u over de beste vorm van vloerverwarming: normaal of droogbouwvloerverwarming. Welke vorm u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw vloerverwarming op de juiste wijze wordt geïnstalleerd.

Interesse?
Neem contact op

Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer is niet/verkeerd ingevuld.

Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.

Uw vraag is leeg

Invalid Input

Interesse? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in de installatie van een droogbouw vloerverwarming door Van Dal Installaties? Onze installateurs beschikken over een uitgebreide vakkennis, zodat ze u optimaal kunnen adviseren over de installatie van uw vloerverwarming. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag weten welke vorm van vloerverwarming het beste bij uw vloer past? Neem contact met ons op, we bespreken dit graag met u!

De specialist in uw regio

Op zoek naar een specialist op het gebied van installaties in de regio Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst en Hilvarenbeek? Dan bent u bij Van Dal Installaties aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag bij u langs voor advies op maat. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit en een prettige service. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.
  • Van Dal Installaties
  • Beekseweg 12
  • 5087 KB Diessen
  • Tel: 013 504 15 58
  • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • I. www.vandalinstallaties.nl
Copyright © vandalinstallaties.nl
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites
Kenteq erkend leerbedrijf
Lid van Techniek Nederland